Månedens Statist – blir det deg neste gang?

I 2011 ble jeg valgt til Månedens Statist av Statistarkivet. Dette markerte en stor milepæl i min karriere - nå var jeg profesjonell.

Hva er ditt beste statistminne?

Det må helt klart ha vært reklamefilmen for KIWI som ble spilt inn ganske nylig. Det var rett og slett en kjempestor grillfest! Alt vi måtte gjøre var å danse, forsyne oss med mat, og rett og slett ha det gøy! Klart en kjempefin opplevelse.

Hva er ditt dårligste statistminne? Det kan jeg faktisk ikke huske å ha hatt… Det nærmeste jeg kommer en dårlig statistminne, var den gangen jeg ble tilbudt et oppdrag som varte fra kl. 08 til kl. 19, dvs. hele 11 timer, for bare 500 kr, + at reiseutgifter ikke var dekket… Jeg skulle også på jobb den kvelden, så det var eneste gang jeg måtte takke nei.

Les resten av artikkelen her: Statistarkivet – månedens statist

Blir det deg neste gang?

Å bli Månedens Statist kan være en god markedsføring for deg som aktør, du synes litt ekstra og flere produksjoner får øye på deg og vil tilby deg roller. Jeg snakker av erfaring – dette skjedde nemlig meg. Fra 2011 og utover eskalerte antallet roller jeg fikk, og jeg gikk over til å jobbe nesten fulltid kun med oppdrag i film og TV. Og da begynte jeg faktisk å leve av det, og sent i 2011 sa jeg opp min butikkjobb. Jeg tjente nå mer som statist og smårolleaktør enn jeg gjorde i butikken!

 

At dette også skal skje deg, er faktisk enklere enn du tror. Her er fremgangsmåten:

  1. Last ned CastingGuiden, ditt viktigste verktøy for oppstart —>
  2. Registrer deg hos Statistarkivet.no
  3. Søk på så mange jobber som mulig – og husk å gjøre alt etter boka, dvs CastingGuiden 🙂 Jo mer aktiv du er, jo lettere er det at det er nettopp du som blir lagt merke til.

Lykke til!