Julebord 2017 – ventelista er åpen!

Det første julebordet for statister var arrangert i 2012, en tradisjon vi holder ved like. Jobber du i film og TV, er du hjertelig velkommen til årets julebord!

Julebord for statister og smårolleaktører har vært arrangert siden 2012, og den gangen kom det 18 personer. Et treff som ble arrangert i sommer, hadde langt flere fremmøtte. Skal vi se om vi får toppet det enda en gang? 🙂

Dette sitatet er hentet fra min gamle blogg, og omtaler julebordet i 2012:

“Da var historiens første julebord for statister og smårolleaktører over for denne gang. Det var meget vellykket, og overgikk all forventning! For å være ærlig så hadde jeg ikke engang forestilt meg så god respons på noe som egentlig var en spontan ide. Til tross for 11 avbud var vi 18 personer.”

Det er enda tidlig for påmelding, men du er hjertelig velkommen til å stå på ventelista – da får du oppdateringer og informasjon så snart påmeldingen åpner. Og forresten – det koster ikke annet enn mat og drikke! Dette gjør jeg helt frivillig, for at vi som yrkesgruppe skal samles og ha det hyggelig sammen – og kanskje knytte noen kontakter og vennskap 🙂

Ønsker du å stå på ventelista? Meld deg på via knappen under – helt uforpliktende!
Velkommen 🙂

PS: Det er svært mange som ønsker å være med på julebordet, men jeg prioriterer de som har erfaring som statist eller ønsker å bli det – det er jo gøy å forstå det andre snakker om, og kunne ta del i samtalene på julebordet 🙂 Om ikke du har gjort det ennå, anbefaler jeg derfor å ta et gratis 4-trinns grunnkurs som gir deg den kunnskapen du trenger om yrket – og du kan gå rett ut i jobb allerede etter en uke 🙂