Litt av en dag…

Mandag den 6.11 altså…

På søndagen ble jeg nemlig tilbudt et oppdrag til mandag, som jeg ikke kunne si nei til. Det var visst litt krise med å finne folk og, så jeg spurte ei venninne av svigermor til å være med.

Vi måtte dra grytidlig fra svigermor for å rekke alt. Omrokkere på alle planer. Ordne barnevakt. Unngå trafikkø. Innspillingen var i Bærum, ble mye kjøring… og jeg aner ikke hvordan jeg fikk dette til, midt oppi flytting!

Vel, jeg fikk komme raskt inn…

Venninna til svigermor debuterte som statist den dagen, og var veldig spent. Først ble hun hentet, for så å bli sendt tilbake igjen. Og hentet igjen. Og hver gang hun ble hentet, skjedde det ikke noe mer…

Jeg var ferdig klokken 13, mens hun måtte bli igjen til 16. Og vet du hva? Hun ble jammen ikke med på filmen en eneste gang! Hun ble jo kjempeskuffet, og jeg følte nesten det var min feil fordi jeg tok henne med, men likevel – ikke akkurat en god start å være med første gang uten å bli “brukt”… Hun følte hun kastet bort dagen. Og det følte jeg også på – jeg burde jo strengt tatt brukt den til å rydde i flyttelasset…

Vel hjemme var det rett til henting av nøkler og opp i den nye leiligheten, så ringer ei venninne… Og hvor i all verden er mitt trådløse headset? Å nei, det ble glemt igjen i veska til venninna til svigermor, som skulle passe på det! Og hun bor i Drøbak…

I full fart var det å avtale henting, det gikk heldigvis fint… men, Jan hadde klart å sovne i vogna. Og han sov resten av kvelden, våknet klokken 5 på morgenen og gikk inn til oss…

Det var sikkert litt “crazy” av meg å ta på meg oppdrag midt i kaoset men jeg angrer ikke på det – og nå fikk jeg tilbud om ny jobb nå på fredag via samme selskap. Så, har all grunn til å være fornøyd med meg selv ?

Dagens tips: Mulighetene kommer som perler på en snor – hvis du takker ja til dem ?