Gratis overnatting til statister!

Bor du et stykke unna Oslo, og skal på sett tidlig en morgen? Eller ferdig sent på kvelden/natten? Nå kan du få gratis overnatting i Oslo sentrum!

Vi har akkurat flyttet en etasje opp i blokka sentralt i Oslo, men leiligheten vi hadde tidligere (41 kvm) står fremdeles ledig. Dessverre umøblert, men med seng, sengetøy som kan lånes og kjøkkenutstyr (kopper, tallerken osv). Alt av dusj, elektrisitet osv fungerer fint, leiligheten kan også varmes opp (ovnen blir fort varm). Dessverre uten internett, men det er mange bøker i bokhylla du kan lese mens du er her – noe er alternativ litteratur, men også skjønnliteratur.Du kan nå låne den ekstra sengeplassen gratis. Det er ikke komfyr i leiligheten, men du er hjertelig velkommen opp til oss på en kopp kaffe/te og noe frokost. Dette er et donasjonsbasert initiativ, og jeg tar i utgangspunket ikke betaling. Jeg er mest mulig opptatt av å hjelpe deg som kollega og tilrettelegge for en god start/avslutning på arbeidsdagen.Leiligheten står ledig i ca to uker fra nå (er litt usikker på når vi må gi den fra oss), og jeg vet at det i den nærmeste tiden er flere oppdrag som kommer. Vær derfor rask om du ønsker å sikre deg overnatting 🙂For å bestille overnatting, fyll ut skjemaet under:


Leave a Reply