For 7 år siden…

Dagens tilbakeblikk

Helsfyr, 16.april 2011. Jeg husker ennå dette oppdraget, en reklamefilm for Handelsbanken. Det var en varm vårdag, for nøyaktig 7 år siden. Jeg ble da kjent med mange hyggelige mennesker, som senere skulle bli gode kollegaer, og det er vel da karrieren min tok virkelig fart. 

Med en gang bildet dukket opp på Facebook, fikk det opp minner jeg trodde jeg hadde arkivert i tunge arkivskap med lås jeg hadde mistet nøkkelen til… Men neida, jeg husker veldig mye! Og spesielt minneverdig var min kollega sammen med sin kjempesøte Bichon Frise, en hund av min yndlingsrase… Husket ennå hunden til min nabo i hjemlandet, av samme rase, som jeg praktisk talt vokste opp med. 

Har du og et slikt minne?

Et oppdrag du husker ekstra godt? En dag som har satt sine spor? Fortell gjerne ved å kommentere under innlegget. Og har du akkurat startet, vil jeg garantere deg at slike dager vil komme. Kanskje du får et slikt oppdrag allerede imorgen? Eller neste uke? Men en ting er sikkert – en dag vil du også reflektere over de gode minnene, om 7 år fra idag…