Uteblir oppdragene?

Har du oppdrag som venter på deg til uka, eller føler du alle har tatt sommerferie?

Heisann, håper uken din har vært fin! Her har vi hatt strålende solskinn og sommertemperaturer, og nå står helgen for tur. Men, hva med neste uke? Har du noen oppdrag som venter på deg, eller føler du at alle har tatt sommerferie allerede?


 

Sannheten er at vi nå går inn i en litt roligere periode, men ikke dødtid! For det er fremdeles oppdrag å få, utover hele sommeren. I juli ifjor jobbet jeg i snitt en gang i uken – midt i fellesferien. Og august var faktisk en av mine mest lønnsomme måneder i hele 2017, med flere godt betalte oppdrag på rekke og rad – opp til tre per uke! Så sommeren betyr ikke nødvendigvis at alle går i feriemodus, selv om veldig mange gjør det. Og godt er det, å kunne ta litt ferie også 🙂


 

Jeg har i det siste fått flere tilbakemeldinger av kollegaer som er fortvilet over hvor få jobber som er å få for tiden. Derfor har jeg satt opp et gratis webinar tirsdag 29.5 kl. 20.00, hvor jeg går i dybden på hva som skal til for ikke bare å lande de fleste mindre (og noen større) roller, men også få en jevn flyt av oppdrag som kommer som perler på en snor 🙂


 

Noe av det vi skal igjennom er:
  • Hvor du finner oppdrag

  • Hva som skal til for å få rollen

  • Hvordan gjøre en god audition – som ofte kreves for større roller

  • Potensialet og mulighetene en freelancejobb i Film og TV gir


Invester en time av din tid tirsdag kveld, og få masse verdi som garantert vil få deg fremover!