Ønsker du personlig veiledning?

Etter en kort nedetid er rådgivningstelefonen åpen - OBS, nytt nummer!

 

Trenger du noen å snakke med?

Jeg ser et økende behov for bistand i situasjoner som trenger en nøytral tredjepart. Flere etterspør 1-1 timer, men dessverre har jeg ikke mulighet ennå pga mangel på kontor (jobber med saken – oppdatering kommer).
Derfor har jeg nå inngått et samarbeid med Pregonor / DinEkspert.no om en egen telefontjeneste for rådgivning, hvor du kan ringe anonymt med alt du måtte ha på hjertet – for eksempel:

  • Behov for å snakke med noen som lytter og forstår
  • Du er ny i jobben og trenger veiledning
  • Du står fast og trenger hjelp for å komme videre
  • Du er på sett, og er usikker på noe du ikke tør spørre produksjonen om
  • Du trenger en nøytral tredjepart ved konflikt
  • Ubehagelige situasjoner på jobb (mobbing, trakassering, brudd på rettigheter o.l.)
  • Jeg er utdannet helhetsterapeut og coach, så du kan gjerne kontakte meg ved behov for samtale når du føler livet er vanskelig, og ikke bare når det er jobbrelatert.
  • Jeg kan også gjennomføre korte coachingtimer over telefon. Min jobb er å hjelpe deg, og være der for deg.


Jeg har taushetsplikt og du er helt anonym – nummeret du ringer fra, vises ikke hos meg.
Direkte telefon: 81568278, tast kode 772 (kr 32,90 per min – standardsatser fra leverandør som jeg ikke har rådighet over).

Åpningstider: Telefonen vil være betjent i første omgang på hverdager i ordinær kontortid, før jeg eventuelt utvider. Får du ikke tak i meg, så vil du ha mulighet til å få en SMS når jeg logger meg på.
Ved oppstått vanskelig situasjon på jobb (brudd på rettigheter, trekk i lønn o.l.) kan du viderefakturere kostnader for samtalen til aktuelt selskap, eller ringe fra selskapets firmatelefon dersom du får mulighet til det ?
PS: Å sende meg en mail via kontaktskjema er fortsatt gratis, og jeg svarer fortløpende, men gjør oppmerksom på at det kan ta et par arbeidsdager å få svar. ​​​​​​​