Endelig på plass i nytt kontor

Endelig har jeg fått tak i et kontor for en dag i uken, fredag, midt i Majorstukrysset!

Flere har etterspurt 1-1 timer, noe jeg dessverre ikke har hatt mulighet til å tilby grunnet mangel på kontorplass. Nå har jeg endelig fått et kontor på Majorstuen, til disposisjon en dag i uken, mer nøyaktig fredager. I forbindelse med dette har jeg også fått et eget telefonnummer: 23 96 26 53.

Så hva jobber jeg med?

I hovedsak har jeg fokus på coaching og mental trening. Jeg gjør også hypnoterapi og EFT, og kan hjelpe deg med alt fra sceneskrekk til selvtillit til bedre helse. Men det viktigste er ikke metodene jeg  bruker – men hva du har behov for. Ingen utfordring er for stor – og jeg har, med mine egne øyne, sett forandringen i de klientene jeg allerede har hatt.
Jeg fortsetter selvfølgelig å lære og utvikle stadig nye kombinasjoner av behandlinger for å optimalisere resultatet ytterligere, og snart er jeg en av de første i Norge til å tilby en helt spesiell form for mental trening, på høyt nivå – som kan hjelpe deg med, stort sett, det meste. Metoden har lenge vært i bruk utenfor Norge, og nå kan du bli en av de første til å teste den også her hjemme!
Mer om dette kommer senere (jeg avslører ikke hvilken metode det er helt ennå, men ta gjerne kontakt med meg om du er veldig nysgjerrig), og jeg holder akkurat nå på å fullføre opplæringen og finpusse teknikken, slik at jeg er sikker på å kunne tilby deg best mulig kvalitet.
Ønsker du å snakke med meg, er du hjertelig velkommen til å bestille time direkte i kalenderen under.