Statist hjemmefra?

Bli med på NRKs dokumentarserie «Innafor»!

Når samfunnet stopper opp og folk trekker inn for å forsøke i størst mulig grad å begrense smitte og beskytte våre nære som er i risikogrupper, så er det ikke lenger uvanlig å se programledere, journalister, influensere og kjendiser jobbe hjemmefra.

Og nå har du sjansen til å bli med på en liten online statistjobb hjemmefra. Riktignok uten honorar, men vi holder det gående i disse ekstraordinære tidene, gjør vi ikke?

Hvordan har du det nå, mens Norge er påvirket av covid-19?

NRK Innafor ønsker å følge unge voksnes nye hverdag, for å vise hvor mye den har endret seg, og at alle befinner seg i ulike situasjoner. Målet er å samle inn opptak til en dokumentar som viser situasjonen i Norge de neste dagene. Opptaket kan også bli brukt på Instagram. For informasjon og påmelding, klikk på knappen under:

Informasjon og påmelding