Tidsklemma, eller…?

Visste du at slik du har det i dag, er et resultat av de valgene du tok i går?

Det er ingen tvil om at koronatiden har gjort noe med oss. Mange har falt utenfor arbeidslivet, mange har vært utenfor svært lenge, og flere enn noen gang stresser livet av seg i en jobb som ikke gjør annet enn å betale regninger. Men hva gjør tidsklemma med oss? Visste du at du faktisk har et valg?

Ta deg ett minutt for å se på denne videosnutten:

For en stund siden befant jeg meg i et evig tidsklemma, hvor forsentkomminger på jobb dessverre var dagligdags. Jeg gjorde så godt jeg kunne men det var aldri nok – hverken på jobb eller hjemmefronten. Til slutt måtte jeg slepe meg avgårde på jobb – ofte uten å ha spist frokost eller stelt meg ordentlig. Og 5 kopper kaffe per dag var normen. Det hendte ofte at jeg også tok kveldsvakter på andre siden av byen i tillegg til min 8-16 jobb. Men det var deltidsjobben jeg var mest glad i – helt ærlig. For der gjorde jeg noe jeg likte, trivdes med og hadde utdannet meg til. Dersom du har fulgt meg en stund, vet du sikkert om livskrisen jeg gjennomgikk i november-19, som fikk meg igjen til å endre retning. Jeg gikk tilbake til film, og i tillegg etablerte egen forretning hvor jeg selger hudpleie, helse- og velvære produkter. På bloggen og i sosiale medier ønsket jeg nå å ha større fokus på mental trening og motivasjon.

Og nettopp dette ønsker jeg å spørre deg om i dag.
  • Hva motiverer deg til å fortsette å stresse avgårde?
  • Hva vil du ha isteden?
  • Om du kunne velge fritt hva Universets katalog, hvordan ville livet ditt ha sett ut?
  • Om du i dag kunne ta den innsatsen du gjør i din nåværende jobb, og bruke den til å bygge opp egen business isteden – hvordan ville livet ditt sett ut om 5 år fra nå?
  • Om du har falt ut av arbeidslivet, hva vil en ny mulighet gjøre for deg? En ny mulighet til å begynte å jobbe, gå ut av NAV-karusellen og forbedre din økonomiske situasjon.


Til høsten skal jeg (endelig) ta eksamen i NLP coaching og har fremdeles ledige plasser for treningskandidater. Dette innebærer at jeg coacher deg og hjelper deg å nå dine mål, og komme nærmere det du ønsker deg i livet. Jeg vet at dersom du kan drømme det, kan du klare det – og veien ut av stress, tidsklemma og økonomiske bekymringer er kortere enn du tror – men selvfølgelig krever det en god del innsats 🙂 Ved interesse, ta gjerne kontakt med meg.