Far og sønn spiller inn reklame

Slik gikk det når Jan Marcus (2,5) og pappa var på innspilling
I det siste har jeg skaffet både meg og min familie flere oppdrag, bl.a en hvor far og sønn hadde sentrale roller. Jeg ble med for å hjelpe til, og vips – var jeg også statist 🙂 Det var jo litt artig.

Vi møtte et kjempehyggelig, lite team, og ble tatt godt vare på. Vi følte oss inkludert og som en del av teamet – og selv Jan Marcus, som bare er et lite barn, koste seg innimellom når han ikke ble for sliten og irritert. Lang dag for en 2-åring, men med mye action og variasjon. Han duppet godt av i lunchpausen som varte en time, og sover nok godt natten igjennom 🙂

Jammen godt med en Latte i pausen 🙂

Og hvorfor er det tape på monitoren?

Jo, hele filmen skulle nemlig lages i 1:1 format! Det vil si, firkantet… Altså, enkelt og greit – instagram-størrelse 🙂 Kanskje reklamen dukker opp på Instagram snart? Jeg legger ut link så snart den er ute 🙂