Jan Marcus (2,5) på reklamefilminnspilling

Vi hadde det ganske artig en ettermiddag i august, når min mellomste sønn Jan Marcus (2,5) hadde en smårolle i en reklamefilm.

Lille Jan Marcus var minst i “gjengen” men koste seg stort. Jeg var en stund nervøs for om han ble plukket ut til å si noe – han kan jo så få ord! Egentlig skulle de ha barn fra 4 år og oppover men han var jo så søt, og ser så stor ut – så han fikk bli med 🙂 

Og lillesøster var selvfølgelig med som følge og støtte – selv om hun bestemte seg for å ta seg en lengre lur når vi akkurat hadde kommet. Hun våknet når klokken hadde passert 19, mens storebror ble mer og mer sliten, og når klokken nærmet seg 20 og vi var akkurat ferdig, sloknet han i vogna.

Jeg sendte deler av denne videoen live på Facebook, og tenker det er artig å legge den ut her også til de som ikke fulgte meg live: