Forsinket, klissvåt, med unger på slep…

Og uten strøm på mobilen!

Ja slik kan det gå! I går hadde jeg med begge barna på opptak. På veien ble vi tatt av kraftig regn – vogna var godt beskyttet og barna var ikke plaget av dette men det gikk jo kraftig utover meg…

Tatt av #regn igjen! #godmorgennorge ...

Et innlegg delt av Julianna (@frognerfruen)

Og idag møtte jeg på lignende utfordring. Jeg skulle nå et annet sted – Nydalen. Tok med minstejenta, og dro avsted. Det hadde regnet tidligere, men ikke mye – og det var opphold da vi dro. På vei ut av Nydalen stasjon ble vi igjen tatt av regn – og som følge av dette hadde gått helt feil! Jeg så ingenting, mobilen streiket, GPS viste feil vei og jeg ble klissvåt igjen… Det endte med at jeg måtte snu, dra til Majorstua, kjøpe regnjakke med en eneste gang og dra hjem og skifte… Samtidig la jeg ut en post på Facebook om at jeg ønsket å oppdateringer fra de som var på sett, slik at jeg kunne hoppe på senere.

Jeg hadde ikke på meg regnjakke, så alt ble gjennomvåt – helt ned til undertøyet! Eneste tørre området på hele kroppen var føttene – for gummistøvler hadde jeg heldigvis… Og mobilen gikk ned fra 49 til 2 prosent strøm på no time – noe som førte til at GPS ble borte og jeg måtte lete i blinde. Gikk gjennom hele Frognerparket, gikk helt feil vei, måtte snu, bratt nedoverbakke, bratt oppoverbakke… Alt med en tvillingvogn på slep! 

Og plutselig døde hele mobilen… Så jeg fikk ikke tak i min kontaktperson på sett – når jeg endelig kom fram var jo døren låst. Men så, på et magisk vis fikk hun øye på meg når jeg var utafor og jeg var akkurat ikke for sen 🙂

Vel hjemme blir jeg oppringt av min kollega, som forteller at det hittil ikke hadde skjedd noen ting. Da var klokken litt over 13.00, så da legger vi ut igjen på tur, med regnjakke denne gangen og håper på mer hell med været 🙂

Og, se på den fine regnbuen!