Barn på casting?

Jeg testet det rett og slett ut – hva med å ta hele familien med på åpen casting i helga? Er dette noe for små barn?

Jeg tok med mannen min og våre to små på under 3 år. Castingen var mellom kl 12-15, men uforutsigbarhet med barna gjorde at vi ankom først kl 13.

I starten gikk det fint. Men gutten på 2,5 begynte etterhvert å bli utålmodig. Når vi så kom inn etter ca 1 times venting, og tok det formelle først, ble han så utålmodig at han slo seg vrang, begynte å skrike, sparke osv. Fotografen ble irritert og jeg enda mer stressa. Min mann måtte ta med sønnen ut, og jeg fullførte fotograferingen med minstejenta.

De kom ikke tilbake, da gutten hadde sovnet – det var jo midt i sovetiden hans. Og jeg måtte straks ha mat, stresset førte til sterkt nedsatt blodsukker og adrenalin i kroppen…

Så, barn på 2 år på casting – anbefales ikke! Helst bør barnet være 5 år eller eldre for å være med på slikt.

Sånn, kanskje reddet jeg noen fra å gjøre den samme tabben nå…