Den følelsen…

Når man vet man ville blitt valgt ut til å være med i et TV-program...

… Om man hadde hatt større leilighet.

Ja, dette høres litt merkelig ut, men det er faktisk sant. Jeg var med i vurderingen til “Hvem bor her” som kommer på TV3 nå snart, men på grunn av vår knøttlille leilighet på 41 kvadrat gikk visst ikke det… De hadde ikke plass til utstyret! Selv om jeg fortalte at vi jo har et kott her hvor det meste kan lagres, så hjalp ikke det…

Det er en ganske kjip følelse i grunn. Jeg vet jeg hadde fått blitt med – jeg kan jo nesten se på folk og fortelle hvordan de bor! Og stilen vår er litt spesiell. Likevel… 

Bildet er kun en illustrasjon

Størrelsen på leiligheten var altså avgjørende. Jeg har lenge ønsket å flytte, men det er ikke opp til meg alene, dessverre. Når hensynet til å bo midt i byen veier tyngre, er det lite man skulle ha sagt… Og sånn er det bare.