Fra matforvirret til helsecoach

Om å stå frem med sin historie for en god sak

Våren 2015 kom denne reklamefilmen ut:

Mine nærmeste var ikke særlig begeistret for at jeg sto frem som “matforvirret”, med et vanskelig forhold til mat, stadig på slankekur… Og attpåtil med min da 3 måneder gamle sønn. Hvordan kunne jeg gjøre slikt?

Vel, det viktigste for meg er å vise støtte til denne kampanjen. Jeg stilte opp for en god sak – filmen oppfordrer til matro, å ta det mer med ro, å ikke følge alle mulige slags dietter og kostholdstrender til enhver tid. 

Filmen markerte et viktig vendepunkt for meg. En tid da jeg la fra meg mine tanker rundt mat, og begynte gradvis å gi slipp på slankekurene jeg stadig har vært av og på siden Herbalife-kuren jeg tok som 11-åring. No offense mot Herbalife, som sikkert har mye bra – men å starte en slankekur 11 år gammel er litt vel tidlig.

Jeg satte kursen fremover, ble mer opptatt av helse, og ble helsecoach, og etter hvert også healer, helhetsterapeut og -coach. 

Filmen satte i gang noen prosesser inne i meg, og nå jobber jeg med å hjelpe mennesker til en sunn og god livsstil.
Så hvordan kan noen si at denne reklamefilmen var en tabbe?

At denne kunne sverte mitt rykte, ødelegge min “fasade”… Vel, jeg er en ærlig person – jeg er den jeg er, og jeg har ingenting å skjule. Om du ikke liker meg for den jeg er, med min historie og det som følger med – vel, da er dette ditt problem, ikke mitt 🙂