Julebord – vær med å bestemme dato

Oktober går snart mot slutt. November står for dør...

Oktober går snart mot slutt. November står for dør… Butikkene begynner for fullt å sette ut julevarer (selv om jeg synes det er litt vel tidlig enda), og du har vel kanskje begynt å tenke såvidt på julegaver? Om ikke du er sånn som meg, og bestiller alt på nett når det nærmer seg…

Jeg er en tilhenger av at alt som hører julen til, hører til i desember. Det er da julestemningen begynner å komme – og du rekker ikke å bli lei før julen er her. Ikke sant? Derfor har jeg valgt å ha julebordet i desember – men her er det hele 7 aktuelle datoer!

Hjelp meg derfor, kjære kollega, om å bestemme dato ved å svare på en enkel undersøkelse innen onsdag 15.november kl. 23.00 – da lukkes undersøkelsen og datoen settes kort tid etter. Jeg kan ikke love deg at det er din dato som blir valgt – men jeg skal gjøre mitt beste 🙂

PS: Står du ikke på ventelista enda?

Meld deg på og vær først ut til å få oppdateringer og informasjon rundt julebordet – og muligheten til å melde deg på før alle andre 🙂