Smakstest med det rare i

Hvordan er et å se seg selv på TV?

Å være aktør handler ikke utelukkende om skuespill. Noen ganger innebærer det stunts og eksperimenter. Det spennende med dette er at du ikke vet på forhånd hva som kommer til å skje… Og jeg bare visste det var noe rart med den smakstesten ?

Og det var det jo! Bare se selv (beklager den noe dårlige kvaliteten på opptaket – jeg har ennå ikke funnet måten å ta opp fra skjermer på, unntatt den gode gamle…):

<<<<<<<< ærlig... Jeg så på meg selv som om det ikke var meg. For med en gang mitt ubevisste blir oppmerksomt på at dette er meg på skjermen - kobles min indre kritiker inn, og forteller meg absolutt alt av feil og mangler den ser! Dette er jo definitivt deilig å få slippe...

Men hva med deg?

Har du sett deg selv på TV – og hvordan opplevde du det? Svar gjerne med en kommentar, og husk å dele innlegget med dine venner ?

PS: Gikk du glipp av innslaget? Svindeljegerne sesong 1 episode 6 går i reprise følgende dager:

  • Onsdag 25.10 kl 22.30 (TV3)
  • Lørdag 28.10 kl 18.00 (TV3)
  • Søndag 29.10 kl 21.05 (Viasat 4)
  • Tirsdag 31.10 midnatt (Viasat 4)