Tabbe-skrekk?

Er du en av mange som lider av tabbe-skrekk? Da bør du lese videre!
Som kjent er ingen dager like, og det er slett ikke alltid ting går etter planen. Men, det er ingen grunn til panikk!

Det som skaper en stor frykt for mange av oss, er denne tabbe-skrekken. Og tro meg, jeg har vært der – jeg har droppet å være med på spennende ting, bare av frykt for å gjøre feil.

Idol-2004 gav meg en stygg uvane, dessverre… Nemlig tankegangen om at så lenge sjansen for å dumme meg ut var til stede, om så det ikke var mer enn 1 % – valgte jeg å bli i “komfortsonen” og droppe hele oppgaven, utfordringen eller hva det måtte være…

…Høres det kjent ut for deg?

Om du er redd for å glemme dine replikker, snuble i kamerastativ midt under opptak, å oppdage en synlig kvise i ansiktet på slutten av dagen, eller, grøss og gru – at du har fått en stor flekk på klærne i lunchen, og ingen har sagt ifra før innspillingen var over… Da bør du se videoen under:

For uansett hvilken tabbe du noensinne må ha gjort, eller er redd for å gjøre under et opptak – så finnes det mennesker som har gjort det i en mye større skala – nemlig på direkten! Og, ikke nok med det – youtube-klippet har i skrivende stund blitt sett hele 594 785 ganger! 

Men, hva skjedde så? Sluttet disse menneskene umiddelbart i jobben, og gikk i dekning? Nei, de ristet hendelsen av seg, med en god dose humor, og er fremdeles å se på TV2. Så, kanskje det å tabbe seg ut på jobb ikke er så ille likevel?