Julekonkurranse!

 

Hvor mye kan du egentlig om statistyrket?

Ta quizen, og få sjansen til å vinne “Extras – The Complete Collection” på DVD – en kul julegave enten til deg selv, eller en god venn!

Litt om serien:

Serien viser, på en humoristisk måte, hvor galt det kan gå når du tenker negativt. Det er helt i orden å sikte høyere og søke stadig større roller, men en statistrolle er også en rolle – som du skal være fornøyd med og trives i 🙂 for vi gjør jo en kjempeviktig jobb!

Bare tenk på alle muligheter du har til å være med på mange forskjellige produksjoner, ingen dager er like og du får stadig oppleve nye, spennende scener. Og, du kan jobbe deltid eller heltid – alt etter som du ønsker deg 🙂

Men, Andy, seriens hovedperson, tenker ikke slik. Han ser ikke hvor godt han gjør det som statist, og prøver for hardt å bli skuespiller – selvfølgelig går det galt 🙂


Ser du ikke quizen? Klikk her for å åpne den i nytt vindu.