Lad batteriene

Visste du at en powernap kan gjøre underverker?

Godt nytt år!

Hvordan går det med deg? Fikk du slappet av og nytt høytidene, eller var programmet så tettpakket og stressende at det minnet mer om jobb enn ferie?

Uansett er vi nå tilbake igjen i hverdagen, og jobb blir det. Med et nytt år foran deg og (forhåpentligvis) nye krefter i bagasjen, er du klar for oppgavene som kommer din vei.


Men, hva om kreftene uteblir? Har du noen gang opplevd å gå tom for batteri i løpet av en arbeidsdag? Og da snakker jeg ikke om mobilbatteriet, hvis det var det du tenkte 🙂 Men at du føler deg sliten og trøtt halvveis ut i dagen, og er helt tom for energi…


Idag har jeg en liten nyttårsgave til deg, en liten “powerbank” i form av en øvelse som kan hjelpe deg å lade batteriene dine når du trenger det som mest:


Powernap!
Visste du at en powernap kan gjøre underverker for ditt energinivå? Du føler deg “nyoppladet” som om du faktisk har sovet i flere timer. For godt til å være sant? Prøv selv, da vel.


Og husk at du på de aller fleste filmopptak, særlig under lange dager, har tid nok til å trekke deg tilbake og bruke 20 minutter på denne øvelsen fra Coaching Kompetanse 🙂


PS: 
Synes du NLP-øvelsene jeg legger ut er nyttige? Ønsker du å lære mer? Til våren har du mulighet til å studere NLP sammen med meg! Coaching Kompetansestarter opp nye kurs i slutten av januar, og du kan få kr 5 000 i avslag ved bruk av rabattkode 1001 ved påmelding til post@coachingkompetanse.no.