Drøyeste jeg har gjort!

Hvor langt er du villig til å gå for kunstens skyld?
I januar 2013 var jeg med i sesong 2 av humor-programmet Nårje – som er kjent for å sette ting på spissen.

“Serien var en sketsjebasert opplysningserie om nordmenns underfundigheter, sett fra et svensk perspektiv. Hovedrollene ble spilt av Otto Jespersen, Henriette Steenstrup og John Brungot. ” 

-Wikipedia

Dette med å spille på sex i musikkvideo er ikke et nytt fenomen, spesielt blant de kvinnelige artistene vi kjenner til idag. Men, hva når en mannlig artist blir oppfordret til å spille inn en sexy musikkvideo til sin nye, nokså alvorlige låt? Du drar garantert på smilebåndet 🙂

Her er musikkvideoen:

Det var så “ut av komfortsonen” for meg, at det tok meg hele 5 år å tørre å se resultatet av innspillingen fra 2013. 

Å stille opp i bikini, og attpåtil i en video av en slik karakter, var en grensesprenger for meg, og så absolutt “ut av komfortsonen”-opplevelse! Mine gamle kollegaer hadde sett meg i videoen, min eks så meg og nærmest skjelte meg ut, men – jeg fikk bare positive tilbakemeldinger fra de aller fleste! Videoen var jo ment humoristisk, og nå som jeg endelig har sett den – var den slett ikke ille! Mange gikk mye lenger – flere var f.eks. toppløse. 

Enkelte har ingen problem med nakenhet heller. Bare se “Line fikser kroppen”…

Hele episode 4 av sesong 2: