NLP – verktøyet du bare må ha

NLP er et verktøy som har blitt brukt av skuespillere i en årrekke for alt fra å bedre egne prestasjoner, bli kvitt sceneskrekk og endre tankegang, til forhandling og gode relasjoner med oppdragsgivere og kollegaer.
Hva er NLP?

NLP står for Nevro Lingvistisk Programmering, og er utviklet i 1970 av  Richard Bandler og John Grinder i California.

På siden til Norsk CoachForening står det følgende:

“NLP er læren om hvordan mennesket og hjernen fungerer. Det er en metodikk som bygger på at mennesket er enestående av natur og at vi alltid har et mye større potensial enn vi utnytter. Sagt på en annen måte er NLP læren om hvordan du får frem de beste ressursene i deg selv.

NLP gir oss praktiske verktøy til å skape forandring gjennom å frigjøre alle våre ressurser. Metodikken er unik på sitt felt – den menneskelige funksjon. Den hjelper oss til å avdekke det som begrenser oss i våre liv og gir oss mentale hjelpemidler til å overkomme disse. Det kan være for eksempel tanker, atferd, oppfatninger, overbevisninger, følelser eller essensielle verdier.

NLP metodikken hjelper oss til å oppnå personlige og profesjonelle mål og til å utvikle de ressursene vi ønsker eller trenger for å nå våre mål:

 • skape de forandringene du vil ha
 • oppdage hva du virkelig vil
 • bli dyktig til å skape god kontakt med andre mennesker
 • bli god til å sette deg mål
 • finne motivasjonen og livsgleden din
 • kommunisere så du blir forstått
 • skape nye adferdsstrategier
 • løse indre konflikter og frigjøre ressurser
 • få motivasjon og entusiasme
 • skape selvtillit
 • gi slipp på angst, sceneskrekk og andre uønskede følelser
 • få tilgang til dine egne ressurser – ditt potensial
 • lage mål – og nå dem
 • bli venn med deg selv
 • personlig vekst

Kan du NLP, øker du ikke bare sjansen for å få oppdrag, men du utvikler også deg selv og får evne til å styre egne tanker og følelser – i riktig retning 🙂 Det kan jeg skrive under på, da jeg allerede har begynt å bruke teknikkene jeg lærer i NLP, og fått resultater – jeg gleder meg til å lære mer, kanskje vi sees? 🙂

Dette er et kjempenyttig verktøy som er absolutt verdt å investere i!

Vil du studerer NLP sammen med meg? Jeg har fått en avtale med CoachingKompetanse i Lillestrøm, og kan tilby mine kollegaer og følgere kr 5 000 i rabatt på NLP practitioner som starter den 26.februar, ved bruk av rabattkode 1001 (får du ikke til å legge inn koden under påmelding, hjelper jeg deg gjerne, send meg en mail i så fall).