En sniktitt på innsiden…

...i film og TV!

Januar har vært en rolig måned på filmfronten. Nå går vi inn i en litt mer travel periode, hvor oppdragene står i kø. Derfor ønsker jeg å gi deg enda mer inspirasjon og arbeidslyst – slik at du gleder deg enda mer til å sette i gang ?

Har du noen gang lurt på hvordan livet som statist og smårolleaktør egentlig er? Vel, da kan du glede deg – nå vil jeg nemlig vise deg litt av det som foregår bak kulissene. En freelance jobb som statist er nemlig mye mer enn en fleksibel kilde til en ekstra inntekt. Spesielt om du tar saken i egne hender og blir din egen agent!

For å vise deg hvilke muligheter som finnes, har jeg laget en video med klipp fra min egen hverdag som statist i 2011. Alt jeg viser, er 100 % ekte, og filmet av meg personlig. Se videoen, og bli inspirert ?

Påmeldingen til onlinekurset “Bli Statist og Smårolleaktør” åpner den 22.februar. Der lærer du alt du trenger for å gå fra nybegynner til profesjonell, og bli din egen agent:
 • Oppstart 5.mars
 • 7 moduler over 8 uker:
  1. ​​​​​​​Castingprosessen
  2. Alt om audition
  3. På sett
  4. Slik får du JA fra produksjonen!
   • ​​​​​​​​​​​​​​Søknaden som treffer
   • Alt om bilder
   • Lær å sette opp en god CV
  5. Lønn, honorarer og fakturering
  6. Rettigheter og plikter
  7. Mental trening
 • ​​​​​​​Ukentlige Q&A – still spørsmål direkte, eller på forhånd og få svar
 • Facebook-gruppe
 • App for smarttelefon
 • Nedlastbart materiale
 • Dokumentmaler
 • Ekstra tips og triks
 • Bonus: Besøk i NRK-huset
 • Kursbevis
 • Og annet interessant!
Interessert?

Meld deg på uforpliktende interesseliste, for å motta informasjon om kurset og link til påmeldingen når denne åpner.

Om dette høres spennende ut – sett av 22.februar i kalenderen allerede nå ? og meld deg gjerne på interesselisten. Påmeldingslinken blir nemlig ikke lagt ut offentlig – men kun sendt på mail til de interesserte.