Premierefest

Det var gøy å bli invitert til premierefest for den nye TV-serien “Han heter ikke William”, hvor jeg medvirket i episode 6. Jeg gikk alene, men traff der mange kjente! Så dette var absolutt hyggelig 🙂

Men, senere samme kveld fikk jeg vite at noen ble holdt utenfor. En person jeg kjenner og som jeg vet også medvirket i serien. Hva grunnen til dette var, er det ingen som vet, men riktignok ble vedkommende lei seg…

Jeg fikk også høre at jeg visstnok har fått et par såkalte “haters” – noe jeg ser på som bra! Dette tyder nemlig på at jeg gjør en god jobb, og tar gjerne imot konstruktiv kritikk – men baksnakking er uansett lavmål. Hva du enn har å si, vær tøff nok til å si det direkte til meg og ikke feig nok til å si det til andre kollegaer – what goes around, comes around ?

Og, ikke glem – serien går på TV3 torsdager kl. 22 🙂