Nerver av stål – er det mulig?

Hvordan kan en travel småbarnsmor ha et så lavt stressnivå?

Å ha barn er ikke bare en fulltidsjobb, men en heldøgnsjobb. Å styre med økonomien, husarbeid osv i tillegg er en bijobb. Så kommer utdanning og oppdrag i tillegg. Samt oppfølging av de jeg hjelper. Jeg har hatt en stressende hverdag i det siste, med mye på programmet. Men hvor stresset er jeg, egentlig, tenkte jeg.

Så jeg tok en uhøytidelig stress-test.

Resultat? Sjokkerende: Jeg har et lavt stressnivå, og en biologisk alder nesten et tiår under virkelig alder. Jeg har rett og slett “nerver av stål”. Og hvordan er dette mulig?

Med mental trening!

Jeg har praktisert mental trening i 2 år nå, og implementert dette i egen hverdag. Selv i situasjoner hvor jeg før ville blitt satt ut av spill, beholder jeg roen. Og her er resultatet. Svart på hvitt (eller, egentlig hvitt på grønt – hvis jeg skal være korrekt).

Ønsker du å vite mer om hva mental trening kan gjøre for deg? Bestill gjerne en gratis konsultasjon med meg!

Om ei uke starter et nytt mentalt gruppetreningsprogram online, med ukentlige coachingtimer (1,5 time varighet per gang). Vil du vite mer, eller melde deg på?

Your heart, body and mind can do anything!