Aldri mer tapte oppdrag!

Nå kan du få nye jobber direkte inn i innboksen


Opplever du, i likhet med meg, å rett og slett være så travel at du har glemt å sjekke nye oppdrag? Og plutselig er det for sent – enten at oppdraget er fullbooket eller at det faktisk har vært igår, eller forrige uke… Skuffelsen er et faktum. Om du bare hadde hatt et varsel når oppdraget ble lagt ut!


Jeg har lenge brukt en ekstern nyhetsfeed-app for å samle opp alle Facebook-grupper under ett, for å holde oversikt. Men det endte dessverre opp med at jeg kanskje kun så det samme oppdraget flere steder, da dette ble lagt ut i mange grupper samtidig. Som du sikkert skjønner, ble denne løsningen alt annet enn oversiktlig! Etter hvert forandret hele appen seg også, og jeg kunne ikke lenger følge grupper på Facebook via den.


Så ble jeg medlem på Stagepool, kun fordi de har en app som varsler. Men, tjenesten koster kr 199/mnd, og mye av det som de tilbyr har jeg ikke engang bruk for. Så jeg skulle ønske vi hadde et gratis alternativ.


Løsningen ble å gjøre noe med dette selv. Sammen med min kollega Kim, som driver Facebook-siden Statistoppdrag med tilhørende gruppe, ble vi enige om å lage en nettside hvor oppdrag publiseres løpende, og med mulighet til å abonnere på nye innlegg. Resultatet ble www.statistoppdrag.no, og du kan allerede nå besøke siden og abonnere på nyhetsbrev, som blir sendt hver mandag og torsdag. Du kan når som helst melde deg av via en link nederst i mottatt mail.


Klikk her for å abonnere på oppdrag

 
Og, ikke nok med det:
• Plattformen er helt gratis

• Alt er enkelt – og det er heller ikke mulighet for å legge inn egen CV

• Ingen registrering nødvendig – bare gå inn og søk!

• Alle oppdrag sorteres etter informasjon som fremkommer, for at du skal lett finne det som passer deg sortert etter:

◦ Alder

◦ Sted (Oslo, Bergen, Trondheim)

◦ Type oppdrag

• Og det aller viktigste, igjen – nyhetsbrev med nye jobber!


Det ligger allerede nå noen oppdrag ute, men vi jobber med å fylle opp siden så godt vi kan. Etter hvert vil også castere kunne gå inn og legge ut jobber. Så, aldri mer kaos i Facebook-jungelen og tapte muligheter!


Lykke til ?