3 på en dag – slik gikk det

Nå slo jeg min personlige rekord i antall oppdrag på en dag, og fått hele tre korte idag. For å få alt til å klaffe måtte jeg legge det ene imellom de andre.

1 av 3

Først var det Mia sin tur. Men, en time før start blir jeg oppringt med beskjed om at det har skjedd en feil, og de skulle helst ha et lyshåret barn, da de ikke fikk Mia til å passe inn med skuespillerne som hadde rollen som foreldre. Skuffet ble vi jo, men hva får jeg gjort med det? Fikk nå en ekstra tur i parken, men synd at de to andre avtalene nå var ganske tett og ikke kunne flyttes på.

2 av 3

Etter å ha vært i parken litt så var det på tide å hente Jan Marcus i barnehagen. Vi var i rute, og skulle ta trikken 13.28… da vi plutselig så at det var strømstans, og ingen visste når neste trikk gikk! Nei det hadde vi ikke tid til å vente på, så vi gikk de 2 km som var ned til bussholdeplassen. Trikkene sto på rekke og rad nedover hele veien, og vi rakk selvfølgelig ikke den bussen vi opprinnelig skulle ta. Og, min motspiller fikk motorstopp på toppen av det hele! Men, selv om vi kom et kvarter for sent og Jan Marcus (3) tok seg en dukkert i blanke messingen, så ordnet det seg og alt gikk bra for seg, hele opptaket tok bare en time ? Også ble det en liten dupp på bussen…

3 av 3

Den siste avtalen rakk vi helt fint, til tross for forsinkelsen! Bestemor måtte vente et kvarter ekstra i sentrum, men jeg fikk overlevert lillegutt uten noe stress. Så dro jeg og lillesøster til der hvor storebror var på innspilling dagen før (altså igår) – vi skulle nå til samme sted, og til samme tid. Og det gikk overraskende fort og greit! Nesten så det var lettere å jobbe med små barn enn med større ?