Slik unngår du å fryse på sett

Forrige uke var jeg på opptak av en lang kontinuitetsscene. I to dager. Utfordringen var at den ene dagen var deilig og varm, mens den andre var grå og kjølig.


Det skulle se ut som handlingen foregikk på samme dag. Mange sto og frøs, og med min sykdom er dette særlig utfordrende. Men, heldigvis har jeg en teknikk på lager, som jeg første gang brukte i 2011 i en lignende situasjon. Jeg hadde ikke gåsehud engang, og kroppen min reagerte akkurat på samme måte som om det hadde vært 30 grader!

Slik unngår du å fryse
  1. Slapp av. Jo mer du spenner deg, desto mer fryser du.
  2. Klarne hodet. Slipp alle tanker om at det er kaldt.
  3. Forestill deg at du er på et varmt sted, helst i Syden.
  4. Tenk tanker som “Så varmt det er!”
  5. Viktig – IKKE tenk tanker som “det er ikke kaldt”, fordi vårt ubevisste sinn forstår ikke ordet “ikke”, og det du sier til deg selv er faktisk “det er kaldt” – og da får du motsatt effekt, og fryser enda mer…


Ønsker du å vite mer om hva mentale teknikker kan brukes til, hvordan du kan håndtere dine utfordringer, bli kvitt sceneskrekk og få bedre helse? Jeg har akkurat “flyttet inn” i et attraktivt kontor på Majorstuen, som jeg disponerer hver fredag, og du er hjertelig velkommen til 1-1 coaching hos meg, hvor vi sammen legger en plan for hvordan du skal nå dine mål.
Timebestilling

Lykke til!